loading...

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?   Neem contact op

Over ons

Peter van der Lugt

Peter Just MediationIk ben geboren in 1951. Ik heb op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland gewoond, en gewerkt. Daardoor heb ik een brede werkervaring, zowel als zelfstandige als in loondienst. Sinds 2008 ben ik NMI Register Mediator. Ik ben geregistreerd als familie mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand én bij Het Juridisch Loket. Daarnaast ben ik in Nijkerk actief als buurtbemiddelaar. Ik heb in de afgelopen veertig jaar veel meegemaakt, daardoor heb ik een grote dosis inlevingsvermogen, compassie en begrip, maar ook geduld, en het vermogen om bruggen te (laten) bouwen

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik wat er bij een echtscheiding op je afkomt. Daarom bied ik als mediator een omgeving waarin jullie elkaar weer echt kunt zien en horen, omdat daar het begin ligt van de oplossing. Natuurlijk heb ik de deskundigheid en ervaring heb om u op de best mogelijke manier door de echtscheiding te leiden, ook als het gaat om de fiscale en juridische aspecten.

Netwerk

Just Mediation werkt binnen een netwerk. Mijn collega’s / mediators helpen mij om scherp te blijven, en kunnen u desgewenst ook op andere gebieden als echtscheiding van dienst zijn.

  • Anne JustMediationAnne de Vette is sinds 1998 coach, en ook op de Bulderweg in Nijkerk gevestigd. Zij weet als geen ander  mensen door emotionele processen heen te begeleiden. Wij schakelen haar in als mensen nog niet ‘mediationrijp’ zijn: als het verdriet, de teleurstelling of de gekwetstheid te groot is om samen aan tafel te zitten en het proces van scheiden samen aan te gaan. Anne ondersteunt de ontwikkeling van ex-partner naar samen ouders blijven.
  • Judith JustMediationJudith Bos, Accent Mediation, is sinds 2002 mediator, MfN registermediator en onlinemediator gespecialiseerd in familie- en arbeidszaken. Daarnaast is zij werkzaam als jurist en vertrouwenspersoon, en is zij bestuurslid van de vereniging Online Mediators.
  • Maya JustMediationMaya Spetter is Mfn registermediator en advocaat. Maya is sinds 1990 advocaat en gespecialiseerd in letselschade. Sinds enkele jaren is zij ook mediator. Zij bemiddelt vooral tussen slachtoffers met letselschade en verzekeraars en tussen patiënten en zorginstellingen. Sinds 2011 heeft zij haar eigen praktijk in Amersfoort.
  • Siem van der Kolk werkte ruim 40 jaar bij een grote bank in diverse leidinggevende en commerciële functies en is vanaf 2011 als zelfstandig financieel adviseur en bemiddelaar werkzaam. Zijn aandachtspunten en specialiteit zijn o.a. belastingaangiften voor particulieren, bij voorbeeld in het geval dat er na een echtscheiding nog een keer gezamenlijk aangifte gedaan moet worden. Ook helpt hij ZZP’ers met hun boekhouding, beheert hij spaargeld- en vermogensportefeuilles, lost pensioenvraagstukken op, handelt nalatenschappen af en adviseert bij het vinden van de juiste hypotheek. Siem is bereikbaar op 06 53 83 43 68.

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?

Als echtscheidingsbemiddelaar bij Just Mediation Nijkerk en omgeving kan ik jullie helpen in deze lastige tijd. Voor vragen kunnen jullie ons vrijblijvend bereiken via info@justmediation.nl of door het contactformulier in te vullen.

Just Mediation

06 - 22 79 49 24
info@justmediation.nl

Vind ons leuk op Facebook

NMV beroepsvereniging

Registermediatior

Adres
Bulderweg 17
3862 PK Nijkerk

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?  Neem contact op